Δρομείς με όραμα... ελπίδας!

SHARE

Όλοι στον Μαραθώνιο Ναυπλίου για το «Όραμα Ελπίδας»!

Κάθε βήμα ήταν αφιερωμένο στη ζωή που μπορούμε να χαρίσουμε σε έναν συνάνθρωπο.

Κάθε εγγραφή εθελοντή δότη σώζει ζωές! Και αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για να τρέξουμε όλοι μαζί. Με αυτό το συναίσθημα, με αυτόν τον στόχο, στις 15-17 Απριλίου, οι δρομείς και το κοινό συμμετείχαν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon».

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι πλέον ένας καθιερωμένος θεσμός, που διοργανώνεται για 6η συνεχή φορά με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία, σε έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών, με διαδρομές Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, δρόμου 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.

 Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα πολύπλευρο κοινωνικό γεγονός με πλήθος δράσεων και προγραμμάτων που προάγουν την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό. Η διοργάνωση του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου ήταν αφιερωμένη στο κοινωνικό έργο του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου  είναι η λειτουργία Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Φορτισμένο ήταν το τριήμερο των αγώνων, σε ένα πνεύμα αθλητισμού, εθελοντισμού και αλληλεγγύης στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Το μήνυμα της ελπίδας και της ζωής που μπορούμε ο καθένας μας εθελοντικά να προσφέρει με μία κίνηση ήταν άκρως συγκινητικό για όλους όσοι βρεθήκαμε εκεί.

Οι εγγραφές νέων δοτών στο εθνικό και παγκόσμιο αρχείο, στο περίπτερο του Συλλόγου, ήταν πολλές και αυτό γέμισε και εμάς με ακόμη περισσότερη χαρά. Η συνεισφορά μας σε τέτοιες δράσεις υψίστης ανθρώπινης σημασίας αποτελεί απ’αρχής της εταιρείας μας προτεραιότητα.

Με αφοσίωση, δεσμευόμαστε να «τρέχουμε» σε διαδρομές που έχουν ως προορισμό το καλό του συνανθρώπου μας, την ευημερία της κοινωνίας, τη ζωή!

Περισσότερες Ιστορίες

Για 3η χρονιά δίπλα στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου!

Υποστηρίζουμε ξανά το ιστορικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σπουδαιότερα εγχώρια και παγκοσμίου φήμης ονόματα στον χώρο της τέχνης, αποτελώντας πόλο έλξης για εκατομμύρια θεατές.

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά για το περιβάλλον!

Στηρίζουμε το 13ο καλοκαιρινό Sports Camp, που συνδιοργανώνει ο Α.Ε.Σ. Ιάσων Κολωνού με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων. Οι περιβαλλοντικές δράσεις έχουν ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

1000 καρποί αγάπης για την Εύβοια

Με βλέμμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προχωρήσαμε σε μία, γεμάτη συμβολισμό, δενδροφύτευση χιλίων καρποφόρων δέντρων σε αρκετές κοινότητες της Βόρειας Εύβοιας, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all.

Διαβάστε περισσότερα